Здравей! Казвам се Жоро. За да бъдеш тук сега, означава, че търсиш нещо, което аз мога да ти предложа. Вероятно си разгледал много такива сайтове и си посетил вече няколко студиа и сега се чудиш кой да избереш? Отдели няколко минути и прецени сам.

Правя постоянни татуировки вече 14 години. Също така поправям стари такива. Студиото ми предлага и поставяне на пиърсинг. Работя с игли и ръкавици за еднократна употреба. Като татуист аз имам най-голям интерес да спазвам 100% хигиена и да предпазвам както тези, които са ми се доверили, така и себе си. Боите, с които работя са на растителна основа.

При мен ще получиш индивидуален подход. Ако имаш своя идея, това, което аз ще ти предложа е професионална помощ и съвет и ние заедно ще я доразвием. Казват, че за твореца говори най-добре неговото творчество. В галерията ще се запознаеш с моите творби. Разбира се това е само малка част.

Е, ако това, което видиш тук, ти хареса, заповядай при мен. Студиото ми се намира в Пловдив на ул. Райко Даскалов 46 - малката главна срещу БНБ.